Saturday, August 11, 2007

follow the yellow car

Intr-un oras, unde nu e trafic, de nici un fel:D de arme, de hasis, rutier avem taxiuri, unde de la un capat la celalalt al orasului ajungi in maxim 25 de minute, ...asta daca mergi ca vecina de la 3:D si tii la integritatea melcilor si iti place sa vezi cum incetinesc "limba" sa te lase pe tine sa fii prima, asaaaaaa cum spunem, intr-un orasel minune ca orasul meu e taxi.
Aham, taxi! Taxi am zis, taxi am strigat pe strada, taxi a oprit, taxi m-a adus acasa asta seara.
Cand ies din discoteca (club vineri seara) imi place sa parcurg dinstanta de 635 de metri pe jos, sa mai scot un pic din fumul de tigari turcesti fumate de italienii nostrii veniti in vacanta.
In seara asta cand mi-am dat seama ca nu mai suport "oborscoapele" in ochi si ca imi dauneaza prea mult la ten:)) asa agale--> cu viteza am pornit spre casa.
Si aleea mea cu marmura alba e toata luminata, nici un nene mai aburit sau un pusti inchis pe afara nu ar indrazni sa te acosteze sa te traga in tufis. Spun! E bine luminat.
Dar cainii??? Cine are grija de caini??? Pe toti ii vad cu cercei in urechi, semn ca primavara nu mai simt fluturasi in burta si ca in cativa ani o sa scada natalitatea in randul caninilor.
Ei bine, eu cred ca aia ori au fost plantati pe drumul meu spre casa, ori acum, din cauza(sau datorita) faptului ca am TAXI imi permit sa mi se faca frica de caini.
Frica de caini, aham, am ajuns pana la blocu' unei vechi iubiri:D si acolo nu una ci vreo doua haite de caini faceau vocalize:(. Ce sa fac???
Ma intorc si iau taxiul.
Taxa finala 1,6 lei. Nu e mult ma gandesc eu, e mai ieftin ca un antirabic:D
Dar mai scump ca vitejia mea de pana acum.
635 de metri scrie pe bon ca e distanta parcursa, trebuie sa recunosc ca de multe ori am incercat sa numar pasii de la mine pana in centru si intotdeauna uitam ce urmeaza dupa 499, adica continuam iar cu 400 si de multe ori m-am lasat pagubasa. Dar azi, adica, dar noaptea am aflat ca 635 e un drum de 1,5 lei pentru siguranta.
Somn usor, nu mai merg la dico-club ...pana....
nu mai merg!!!!

No comments: